Neem contact met ons op via 06-18478784 of stuur een mail naar info@cindysigns.nl

Over ons

Cindysigns.nl

Cindysigns.nl is ontstaan na een uit de hand gelopen hobby. Enthousiaste reacties op mijn producten zorgden voor de eerste bestellingen. Zo groeide het langzaam uit tot een echt bedrijfje en zat ik op 1 december 2017 bij de Kamer van Koophandel. Cindysigns.nl was een feit! Creatief bezig zijn, nieuwe dingen verzinnen, en mensen blij maken is het liefste wat ik doe.

Creative groet,
Cindy

Waar komt de naam Cindysigns.nl vandaan?

Cindy – Mijn naam is Cindy

Dysigns/of te wel designs – Het Engelse woord voor ontwerp. Ik vind het leuk creatief bezig te zijn, of dat nou is het ontwerpen van een logo een shirtje of een geschenk, alles krijgt een persoonlijke aandacht.

Signs – Letterlijk genomen zegt de term ‘sign’ het zelf al: een sein, een signaal of een teken. Een teken van leven, een signaal dat vraagt om aandacht, allerlei diensten en producten die zich richten op visuele communicatie.  Het zijn producten waar bijvoorbeeld een tekst, slogan of logo mee wordt gecommuniceerd.

Werkwijze

Bij Cindysigns.nl kun je bestellen via email of Facebook!

Zoek je een origineel, betaalbaar en persoonlijk cadeau met een print van zeer goede kwaliteit?

Wil je graag textiel laten bedrukken voor je club of bedrijf (al mogelijk per stuk) of een vinylsticker voor bijvoorbeeld op cadeauartikelen, ramen of wanden. Maar ook voor het etsen van glas of spiegels ben je bij ons aan het juiste adres.

De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos. Wij staan open voor eigen ideeën, graag zelfs! Kijk eens in één van de fotoalbums om een indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is!

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar: info@cindysigns.nl